Корона пресек за 21. април

Према подацима Завода за јавно здравље „Тимок“ у Зајечару, у Бору се опоравило 20 особа, а од последњих информација регистрована су 34 нова случаја вируса корона, па је тако 321 укупан број активних случајева вирусне инфекције на територији града.

На ковид одељењима Опште болнице у Бору хоспитализована су 52 болесника, од којих је 48 позитивно на вирус.

У току јучерашњег дана у ковид амбуланту “Рудар” на први преглед јавило се 37 пацијената са потенцијалним симптомима вируса, забележена су 22 контролна прегледа, док је на пријемним болничким одељењима обављено 50 прегледа.

На чекању је 36 резултата претходно узетих брисева.

Дневни извештај o квалитету ваздуха 20.04.2021

На основу података са сајта Агенције за заштиту животне средине на дан 20.04.2021. године у периоду 00:00h до 23:59 часова није евидентирано прекорачење сатних концентрација  сумпордиоксида.
Tоком истог периода нису евидентирана прекорачења концентрација суспендованих честица  на мерном месту Градски Парк.

Корона пресек за 20. април

Најновији подаци Завода за јавно здравље „Тимок“ у Зајечару показују да се Бору опоравило 19 особа, а од последњих информација регистровано је и 14 нових случајева вируса корона, па је тако 307 укупан број активних случајева вирусне инфекције на територији града.

На ковид одељењима Опште болнице у Бору хоспитализовано је 50 болесника, од којих је 47 позитивно на вирус.

У току јучерашњег дана у ковид амбуланту “Рудар” на први преглед јавило се 40 пацијената са потенцијалним симптомима вируса, забележено је 19 контролних прегледа, док је на пријемним болничким одељењима обављено 58 прегледа.

На чекању је 31 резултат претходно узетих брисева.

English EN Serbian SR
Промени величину фонта
Контраст