У Општини Бор уприличен је пријем делегације Ватерполо савеза Србије, Милорада Кривокапића, Дарка Удовичића и Милана Крстића.

Председник Ватерполо савеза Милорад Кривокапић доделио је захвалницу Ватерполо савеза председнику општине Бор Живораду Петровићу и изразио задовољство због успешне организације Међународног ватерполо турнира „Бор 2016“.

„Изразио бих велику захвалност председнику општине Бор Живораду Петровићу што нас је примио данас, где смо имали прилику да му се захвалимо за све оно што је урадио за ВСС, узимајући на себе организацију највећег ватерполо турнира у 2016. години. Захваљујемо господину Живораду Петровићу и господину Благоју Спасковском за сав труд, који су уложили да се организује један овакав турнир у Бору“, – нагласио је Кривокапић.

Председник општине Бор Живорад Петровић исказао је захвалност Ватерполо савезу Србије, јер је препознао да општина Бор може да организује овако велики турнир.

Нема боље и веће рекламе за општину Бор, веће промоције туристичких потенцијала, посебно Борског језера и Брестовачке бање. Ово је почетак једне успешне сарадње“, – изјавио је Петровић.