Удружење родитеља „Бебиронче“ прославило је свој рођендан. На обележавање десетогодишњице од оснивања, присетили су се свих спроведених акција са основним циљем, унапређење квалитетнијег породичног живота.

Обележавању 10 година успешног рада присуствовао је и градоначелник Бора Александар Миликић са сарадницима.

„Ово је једна сјајна и лепа прича, невероватни људи који су део удружења, свој живот су посветили унапређењу живота деце и најмлађих. Имали су много акција у предходних 10 година, и то веома успешних. У годинама које су иза нас испуњене су трудом да нашој деци улепшају детињство и заиста им честитам на свему што су до сада урадили. Желим им још пуно оваквих али и бољих година, а верујем да ће уз овакву енергију оне такве и бити“, истакао је Миликић.

Једна од оснивача Удружења „Бебиронче“ причом нас је вратила на само оснивање и како је све почело.

„Пре 10 година смо дошли на идеју да допринесемо, како стручно тако и као родитељи, унапређењу квалитетнијег породичног живота, да родитељима помогнемо у васпитавању и одгоју деце. Из те идеје се изродило Удружење родитеља „Бебиронче“. Кроз ових 10 година, организовали смо низ активности које су усмерене ка здравијем породичном животу али и остварењу већих родитељских права. Организовано је низ корисних и едукативних трибина, радионица, много излета и екскурзија. Удружење то не би могло да реализује без низа сарадника и подршке коју је имало, пре свега у виду донација али и других видова подршке“, истакла је Александра Такач, педагог и мајка двоје деце.

Желимо вам пуно успеха у даљем раду.