Наставља се уређење путне инфраструктуре у Бору. Радници Предузећа за путеве Штрабаг – Зајечар асфалтирали су у насељу „Металург“ део улице Љубе Нешића и улицу Гаврила Принципа.

Радове, у овом насељу, обишао је градоначелник Бора Александар Миликић са сарадницима.

Као што смо у претходне четири године радили и градили Бор, настављамо са уређењем путне инфраструктуре у граду. Чим нам временски услови дозволе, крећемо са реализацијом планираног. Осим улица, паркинзи и тротоари ће добити потпуно нови изглед. Поред тога што се ради у граду, наставићемо да излазимо у сусрет и нашим суграђанима у селима„, поручио је Миликић.

Тренутно се ради део улице Љубе Нешића у дужини од 200. метара и улица Гаврила Принципа у дужини од 130. метара. Након „Металурга“, екипе „Штрабага“ се селе у Нови градски центар где ће бити асфалтиран део Бобијеве и део улице Данила Киша. Затим, следи уређење Његошеве улице за коју су грађани Новог и Старог селишта показали највише интересовања. Отворена су градилишта у свим месним заједницама. Рокови су 1. мај за асфалтирање улица и почетак јула за бетонирање степеница и стаза„, казао је члан Градског већа Игор Јанковић.

У протеклих месец дана, колико траје асфалтирање путева у Бору, градилишта су отворена у готово свим месним заједницама, најпре у горњем, затим и у старом делу града. Завршетком ових радова Бор ће добити квалитетнију инфраструктуру и бољи изглед, истакнуто је приликом обиласка радова.