На данас одржаној седници Градског већа, 46. по реду, нашло се шеснаест тачака дневног реда.

Чланови Градског већа донели су предлог да се на наредној седници Скупштине Града донесу Програми пословања јавних и јавно комуналних предузећа за 2020. годину. Предлози о Решењу о давању сагласности на Програм пословања тичу се јавног комуналног предузећа „Топлана“, јавног комуналног предузећа „Водовод“, јавног комуналног предузећа за стамбене услуге „Бор“, јавног предузећа „Боговина“, јавног предузећа „Зоолошки врт“ и Друштва са ограниченом одговорношћу „Бизнис инкубатор центар“.

 

На дневном реду данашње седнице разматран је предлог Одлуке о одређивању субјеката од посебног значаја за заштиту и спасавање на територији Града Бора.

На данашњој седници усвојен је предлог Закључка о спровођењу јавне расправе о Нацрту Одлуке о изради измена и допуна просторног плана општине Бор, као и предлог Закључка о спровођењу јавне расправе о Нацрту Одлуке о изради плана детаљне регулацијеподручја ветроелектране „Црни врх“ на територији Града Бора. Предлози ће бити на јавној расправи од 23. јануара до 6. фебруара.