Градоначелник Бора Александар Миликић обишао је данас полигон за обуку возача и истакао да је полигон урађен по свим важећим прописима и да је у потпуности спреман за будуће возаче.

Полигон за обуку возача, уређен по важећим прописима, ових дана стављен је у функцију. Нови изглед полигона у потпуности задовољава све стандарде и потребе за обуку будућих возача и полагање практичног дела возачког испита по важећим прописима.

„Морам похвалити представнике ауто-школа који су дали један заједнички конструктивни предлог, а сви заједно смо разговарали и законски утврдили која парцела припада граду, те је иста стављена у функцију за потребе обуке.

Оно што нас очекује у наредним данима јесте реогранизација прилаза паркингу и верујем да ће компанија Зиђин ускоро уцртати нови паркинг за потребе њених запослених“, рекао је градоначелник Бора Александар Миликић приликом обиласка полигона.

Бојан Јовановић, власник ауто-школе „Боки“ истиче да је закључен уговор са градом Бором и да је омогућено право коришћења овог простора у виду полигона за обуку возача на 30 година.

„Полигон одговара свим стандардима и јуче је завршен пријем полигона од стране Полицијске управе у Бору, обележен је, ограђен и по свим прописима уређен. Остаје да асфалтирамо део који је остао недовршен, а који ће се користити за обуку и да осветлимо полигон како би могло да се ради и у ноћним условима“, каже Јовановић.