У месној заједници Нови Градски Центар, на месту некадашње мале пијаце,  почело је асфалтирање паркинга за нових  тридесетак  паркинг места.

Поред овог  простора за паркирање,  радиће се на још две локације,  у улици Саве Kовачевића између бројева 16 и 18, док ће други паркинг бити уређен у улици 28. Марта обухватајући бројеве 13,15 и 18.

„Након три паркингa која су уређена прошле године и нова три која ће се урадити ове године, решиће се проблем паркирања у овој месној заједници, јер ће број нових паркинг места задовољити  потребе грађана за паркирањем“, нагласио је члан Градског већа, Марко Николић.

Тренутно се ради на уређењу тротоара у улици Наде Димић који ће наредних дана бити и асфалтиран, а након тога следе радови у месним заједницама Металург, Напредак и Младост.

Битно је напоменути да се сви ови пројекти реализују у договору са грађанима који су прошле године поднели захтеве локалној самоуправи.

За уређење путне инфраструктуре у градским месним заједницама, ове године је из буџета града Бора издвојено 250 милиона динара.