Град Бор није, нити ће планирати новац за организацију новогодишњег дочека, а средства која би ове године била утрошена за те намене имаће бољу сврху, решили су градски челници.

„Одлучили смо да новац за организацију традиционалног новогодишњег концерта преусмеримо онима који заслужују сво наше поштовање, а то су здравствени радници у ковид систему. Као стимулацију и захвалност за све оно што су урадили за наше суграђане, град ће, у складу са законском регулативом, средства преусмерити нашим лекарима и медицинским радницима који су на првој линији фронта у борби против вируса. То је само мали допринос града за жртву коју су поднели наши здравствени радници и који су своје животе подредили свом позиву.“ рекао је тим поводом градоначелник Александар Миликић.

Без обзира на то што неће бити организације концерта, град ће бити окићен и расвета ће бити упаљена. Новогодишња атмосфера у граду неће изостати, јер је у овим изазовним временима важно да сачувамо оптимизам и дух празника, нагласио је градоначелник.