У складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом, а на основу мишљења и препорука стручњака, град Бор ће наставити са активностима поделе пакета подршке, али смањеним интензитетом.

На терену ће бити стручно-оперативни тимови који ће покривати неколико градских месних заједница, пратити стање и спровођење мера које су наложене од стране државе и локалне самоуправе.

Сутра ће се почети са поделом пакета подршке пензионерима са најнижим приходима у месним заједницама Металург, Нови градски центар и Бор 2.

“Овим путем изразио бих захвалност свима који су прихватили позив и помогли на било који начин. Локална самоуправа финансирати ову активност која има за циљ да помогне нашим суграђанима у условима ванредног стања. Најважније је да у овој ситуацији будемо одговорни, дисциплиновани и да на делу покажемо хуманост. Само дисциплинованост нас кроз ово време може провести са што мање штетних последица, а поштујући прописане мере и чувајући своје здравље истовремено чувамо и друге.”, рекао је ово приликом градоначелник Александар Миликић. 

Сва лица која нису обухваћена овом акцијом своја права могу остварити путем Центра за социјални рад. 

English EN Serbian SR
Промени величину фонта
Контраст