Општој болници у Бору компанија „Еко унија СН“ донирала је пакете постељине која ће олакшати посао медицинским радницима, као и боравак пацијентима.

У Општу болницу Бор данас је допремљено 100 комплета постељине за болничке кревете коју је донирало привредно друштво „Еко унија СН“ из Београда.

„Ово је још један пример хуманости од стране компаније „Еко унија СН“ која је Општој болници Бор донирала 100 комплета постељине. Изузетно нам значи нам и подршка људи који схватају у каквом времену живимо и који улажу труд и показују хуманост према грађанима Бора.“, рекао је члан градског Штаба за ванредне ситуације Никола Марић.

Овом приликом Марић се захвалио свим друштвено одговорним компанијама и појединцима који су у овом тешком тренутку имали слуха за хуманост и који су помогли граду и здравственим установама донирајући медицинску опрему и хигијенска средства, као и предузетницима који су новац уплатили на наменски рачун града отворен за помоћ онима којима је то у овој ситуацији неопходно.

Из борске болнице поручују да је свака донација значајна у овом времену када се на сваки начин заједно боримо против вируса.

„Ова, као и остале донације много значе нашој болници, нарочито у условима епидемије када је хигијена појачана, па су самим тим и потребе за постељином повећане. У овом времену се види да има пуно друштвено одговорних компанија и појединаца, људи добре воље који, свако на свој начин и у складу са могућностима, показују да им је стало до града и здравства и помажу да што лакше пребродимо ову ситуацију.“, истакао је директор Опште болнице Бор др Горан Јоксимовић.