На данашњој 6. седници чланови Општинског већа усвојили су 34 предлога одлука. На седници Скупштине општине, између осталог, наћи ће се одлука о завршном рачуну за 2017. годину, као и предлог ребаланса буџета за 2018. годину. 
Највише новца је опредељено за израду пројеката за уређење школа,болнице,водовода,европског вртића,затим заостала потраживања за асфалтирање у прошлој години,као и субвенције Топлани и Водоводу.“ рекао је председник општине Александар Миликић.
На дневном реду седнице Скупштине наћи ће се и предлози за новог в.д. директора ЈП за стамбене услуге, за кога је, након што је Лидија Начић поднела оставку, предложен Владимир Станковић, као и предлог директора Установе Спортски центар Бор, за кога је,након спроведеног конкурса, предложена досадашњи в.д. директора Бојана Длбокић Дубочанин. Такође, предложено је именовање Босе Јанаћковић за општинског правобраниоца, а Бојане Буђелан за њеног заменика. Пред одоборницима ће се наћи и извештаји о раду установа, предлози измена и допуна пословања Топлане,Водовода и Зоолошког врта, Локални акциони план за младе, као и програм мера подршке пољопривреди.