Градоначелник Бора је заједно са повереником за избеглице уручио кључеве породици којој је додељен први стан у комплексу намењеном избеглицама у Бору. Ово је први стан који је додељен из Регионалног стамбеног програма (РХП) пројекта који се по први пут реализује у Србији. Локална самоуправа и Повереништво за избеглице су у сарадњи са Комесаријатом за избеглице Републике Србије омогућили двочланој породици, која се налазила испод црте за стамбено збрињавање, да добије стан, а у наредном периоду се очекује додела још три стана такође намењених за збрињавање избеглих породица.

Миликић је казао да новац уложен на прави начин, као што је случај са овом инвестицијом, представља истинску срећу јер је, додао је, велика ствар када се људи после 20 и више година чекања уселе у свој дом.

„Велико ми је задовољство што смо породици Боројевић трајно решили стамбено питање кроз “Регионални стамбени програм у Републици Србији – потпројекат 7”. Овде постоје сви основни услови за живот. Мислим да је велики део проблема ове дивне породице престао да постоји сада када су добили кров над главом.“, рекао је градоначелник Бора.