Пријем грађана овог пута уместо у суботу, одржан је данас, како би се грађанима који су се претходно пријавили за разговор омогућило да несметано обаве сутрашње активности поводом Задушница.

И данас се градоначелник града Александар Миликић са својим сарадницима и директорима јавно комуналних предузећа бавио питањима из области комуналног уређења, запошљавања и социјалне помоћи и трудили се да на сва питања одмах дају одговор и реше их у складу са ингеренцијама града.

„Морам да истакнем и то да је у плану да се пут Бор 2 – Бањско поље, финасниран средствима из градског буџета, као и уз помоћ Републике Србије, заврши до краја наредне године, о чему је било речи током данашњег разговора са нашим суграђанима. Све што радимо желимо да буде сигурно, стабилно и квалитетно, јер ћемо тако оставити нашој деци и генерацијама које долазе.“, рекао је након пријема градоначелник Миликић.

Миликић је додао и да је град и ове године одвојио средства за самозапошљавање, запошљавање, јавне радове и стручну праксу, за све старосне категорије, од оних који тек улазе у предузетничке воде, преко оних који треба да науче више о послу којим се баве до оних којима је потребно неколико месеци до пензије и да све неопходне информације грађани могу добити путем Националне службе за запошљавање. https://ilmeridio.it/quali-sono-i-giochi-in-cui-si-vince-di-piu/