Са првим снегом екипе зимске службе непрестано су на терену и интензивно раде на чишћењу и уклањању снега са градских и сеоских путева.

Преко 50 комуналних радника ЈКП „3.октобар“ који су тренутно на терену са више од 15 ангажованих машина, раде на рашчишћавању снега, што машински, што ручно. Сва расположива механизација и људство приоритетно су ангажовани на пословима зимског одржавања града.

Град је упутио хитну ургенцију ЈП „Путеви Србије“ за појачано зимско одржавање државних путева на територији града, као и Електродистрибуцији за успостављање редовне испоруке електричне енергије.

Фото: Бор030.нет

Сви захтеви пријављени путем градског сервиса „Пријави проблем“ су евидентирани и, уз мало стрпљења и разумевања, биће решени у најкраћем року. Све примедбе грађани могу да упуте путем овог сервиса на број 060/ 2727059, позивом, поруком или путем вибер апликације, како би службе правовремено реаговале и решиле све недоумице.

Борски комуналци у координацији са Штабом за ванредне ситуације, услед континуираних снежних падавина, наставиће непрекидан рад како би град и суграђани могли несметано да функционишу.

(Насловна фотографија: И.Митровић)