Са својим сарадницима и директорима јавно комуналних предузећа, градоначелник Бора Александар Миликић је одржао још један пријем грађана који су раније изразили жељу да са њим поразговарају лично и представе свој проблем.

Градоначелник је овом приликом рекао да су теме за разговор биле различите и да ће се потрудити да пружи помоћ за све оно што је у надлежности Градске управе, као и да за ствари које нису у његовој надлежности грађанима да одређене савете и упути их на надлежне институције.

„Данас смо са нашим суграђанима разговарали о решавању појединачних проблема. Питања која су преовладавала тичу се снабдевања електричном енергијом и права на новчану социјалну помоћ, а било је и оних из области урбанизма. Управо овакви разговори са грађанима нам пружају увид у њихове потребе и проблеме и омогућавају да одређена питања решавамо одмах. Драго ми је да смо и данас успели да људе упутимо и на државне институције где могу наћи одговоре и решења за своја питања.“, рекао је Миликић.

Из Кабинета градоначелника су још једном позвали грађане да се, уколико имају потребе, и даље пријављују за овај вид разговора са представницима градске власти, а то могу учинити сваког радног дана у згради Градске управе. Сви пријављени биће позвани на један од следећих термина пријема, поручују из Кабинета.