Компанија Мундоро донирала је вредну опрему за потребе наставног програма у ОШ „Душан Радовић“. Донација у виду електричног клавира и разгласа умногоме ће олакшати и унапредити квалитет наставе и развоја музичке културе код младих. Вредност донације је око 160 хиљада динара.

Ово није први пример да друштвено одговорна компанија која послује на територији града Бора помаже и донира локалној заједници. Желимо да наставимо овакву праксу“, истакао је Срећко Здравковић, члан Градског већа.

Опрема ће служити за наставне и ваннаставне активности код деце и свакако ће бити од изузетне важности како би се унапредило образовање и побољшао квалитет наставе“, истакла је Сања Бугарин, директорка ОШ „Душан Радовић“.

Запослени у ОШ „Душан Радовић су изразили жељу шта им је неопходно како би употпунили и унапредили свој наставни програм. Захваљујући доброј сарадњи компаније и града Бора, ми смо то и реализовали на обострано задовољство. Добили смо неке смернице на шта у будуће да обратимо пажњу како би се унапредило образовање и побољшао квалитет наставе“, истакао је Иван Вељковић, председник компаније Мундоро.

Компанија Мундоро већ неколико година ради и послује на територији града Бора. Све донације компаније, до сада, биле су усмерене на омладину и школство.