Град Бор био је домаћин кик бокса у дисциплини лоу кик на ком су наступали такмичари свих узрасних категорија кадета, млађих и старијих јуниора као и сениора А и Б класе. Првенство је окопило око 240. такмичара из целе Србије али и клуб из суседне Босне и Херцеговине из града Гацка.

Такмичење је отворио градоначелник града Бора Александар Миликић, који каже да је велика част што је град Бор био домаћин овог великог Првенства, захваљујући добрим резултатима и успесима Кик бокс клуба Бор.

„Захвалност дугујемо Синиши Владимировићу, шампиону који је донео многа признања граду Бору, као што је и добио Октобарску награду града Бора. Међутим његово највеће признање је што он данас у свом клубу има шампионе и репрезентативце који наступају на великим такмичењима и доносе медаље нашем граду”, истиче Миликић.

Миликић додаје, да ће у будуће град Бор наставити да подржава спорт, и да је кик бокс спорт у којем је наш град, поред џудоа и тениса, најтрофејнији.

Кик бокс клуб Бор се потрудио да што боље организује само такмичење, објашњава тренер Синиша Владимировић и додаје да све ово не би могло да се реализује без помоћи Градске управе али пре свега градоначелника који им је изашао у сусрет.

„Олакшан нам је посао тиме што је Град угостио око 240. такмичара и стотинак осталих чланова екипе. Дата нам је Савача на коришћење за такмичаре. Све је прошло у спортској, фер и коректној атмосфери”, наглашава Владимировић.

Најуспешнији су били такмичари Кик бокс клуба Бор. У категорији кадета, златом су се окитили  Петар Динић (до 57 кг) и Вукашин Стефановић (до 71 кг). Златни млађи јуниор је Михаило Вељковић (до 51 кг),  а у категорији старији јуниор Урош Крстић (до 71 кг). Златне медаље освојили си и сениори Бобан Николић (до 57 кг) и Дамир Сејдија (до 63,5 кг). Златна медаља коју је освојио Дамир Сејдија, има још већи значај с обзиром да у својој категорији до 63,5 кг није имао противника, већ је победио у борби против такмичара из више категорије. Дамир Сејдија проглашен је за најбољег кик боксера у категорији сениора А класе у лоу кик боксу.