На данас одржаној 62. седници Градског већа града Бора, чланови већа усвојили су једанаест тачака, колико их је и било на дневном реду.

Скупштини града Бора упућен је предлог амандмана на предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету града Бора за 2020. годину којим се, на основу предлога Локалног акционог плана о измени Локалног акционог плана запошљавања за 2020. годину, врши пренамена средстава у износу од милион динара за финансирање мере јавних радова за потребе боље организације рада ЈКП „3. Октобар“ током зимске сезоне.

На седници је усвојен и предлог Одлуке о утврђивању доприноса за уређивање грађевинског земљишта која одређује износе коефицијената зоне и коефицијената намене, критеријуме, износ и поступак умањивања доприноса за уређивање грађевинског земљишта.

Градско веће дало је и сагласност на одлуку Надзорног одбора ЈКП за стамбене услуге „Бор“ за давање гаранције за обезбеђење плаћања испоруке угља ЈКП „Топлана“ Бор за грејну сезону 2019/20.

Чланови већа усвојили су и предлог Решења о разрешењу и именовању члана Школског одбора ОШ „Петар Радовановић“ у Злоту, а међу тачкама нашло се и разрешење директора Туристичке организације Бор, као и решење о именовању в.д. директора.