Центар за социјални рад града Бора, у оквиру законских могућности, а по узору на Владине мере подршке грађанима, обезбедио је мере помоћи материјално угроженим породицама и пензионерима.

Са поделом овог вида помоћи почеће се у уторак 15. марта, у свим градским и сеоским месним заједница, и вршиће се сваког дана од 8 до 20 часова.

„Ова помоћ намењена је свим нашим суграђанима који припадају једној од четири категорије становништва – пензионерима, незапосленим лицима на евиденцији службе за запошљавање, корисницима социјалне помоћи или корисницима туђе неге. Помоћ је у виду пакета који садржи по 17 производа основних животних намирница, који смо као знак пажње, бриге и помоћи нашим суграђанима, обезбедили у сарадњи са Градом.

Са поделом пакета почећемо у уторак 15. марта, у просторијама градских и сеоских месних заједница, а подела ће се вршити сваког дана у времену од 8 до 20 часова.

Овом приликом позивам све грађане који припадају некој од поменутих категорија да, са личном картом и потребном документацијом, свој пакет подршке преузму у просторијама месне заједнице којој припадају, док корисници социјалне помоћи и туђе неге то могу учинити у просторијама Центра за социјални рад“, истакла је директорица Центра за социјални рад у Бору, Сашка Милошевић.

Она је додала и да све додатне информације грађани могу добити позивањем броја Центра за социјални рад: 422 – 589.