Због тренутне епидемиолошке ситуације која је на територији града оцењена као повољнија у односу на претходни период, сви прегледи и тестирања пацијената на присуство вируса обављаће се само у једној амбуланти, односно у ковид амбуланти „Рудар“ на другом километру града.

Амбуланта „Металург“ званично ће радити до петка, 15. јануара, када престаје са радом, те ће се тако од суботе сви прегледи, укључујући прве и контролне прегледе, као и тестирање, обављати у амбуланти „Рудар“.

Из разлога смањења броја заражених на територији града Бора, као и све мањег броја прегледа који су забележени у ковид амбулантама, почев од суботе 16. 1XBET Free Promo Code 130%. The promo code when registering in the 1xBet BC is designed to attract new customers. A set of letters and numbers is entered when creating an account, which raises the amount of the first deposit to$ 130 . The editorial board reminds that in order to receive the bonus, you will need to go through the wagering procedure. The bookmaker asks you to put down the amount in express trains. The coefficient of each individual bet is at least 1.4. After passing the wagering, the selected amount of money will transfer from the bonus to the main account. јануара, сви прегледи ће се обављати у амбуланти „Рудар“ у периоду од 07 до 20 часова.

Према речима директора борског Дома здравља, др Весне Радосављевић, епидемиолошка ситуација у Бору знатно је повољнија него у претходне три недеље, о чему говоре и подаци да је број првих прегледа и антигенских тестова знатно смањен, као и број ПЦР тестова који се сада углавном раде у комерцијалне сврхе. Она је додала да у прилог томе говори и тенденција смањења броја хоспитализованих пацијената у Општој градској болници.