Градоначелник Бора, Александар Миликић са сарадницима, обишао је село Злот. Мештани села били су у прилици да разговарају са градоначелником и изнесу предлоге за израду буџета за наредну годину како би заједничким идејама унапредили и побољшали квалитет живота на селу.

Највише је било речи о инфраструктурним радовима, као што су асфалтирања путева, постављање расвете и изградња канализационе мреже.

„Буџет града Бора је данас један од највећих буџета у историји града. У наредној години ће бити пет и по милијарди динара, са тенденцијом раста. Ово је јединствена прилика да се све што деценијама није рађено и урађено, сада заврши. Како би заједно креирали буџет за наредну годину, кренули смо у сеоске месне заједнице да са нашим суграђанима разговарамо о њиховим потребама, да чујемо њихове предлоге и сугестије, како би буџет наредне године био у функцији свих грађана”, истакао је Александар Миликић, градоначелник града Бора.

Поводом припреме буџета за наредну години, наредних дана градоначелник ће са својим сарадницима обилазити сеоске Месне заједнице јер се једино заједничком сарадњом могу постићи добри резултати а то је унапређење и побољшање квалитета живота на селу.

У наставку можете погледати све оно што је до сада урађено у селу Злот.