У новогодишњој ноћи Боране ће забављати познати југословенски рок бенд „Кербер“  који својим наступом у амфитеатру Дома културе од 21 сат започиње дочек Нове 2019. године, под покровитељством Града Бора, а у организацији Установе ,,Центар за културу Града Бора“. 

Са великим задовољством можемо да најавимо и спектакуларни новогодишњи концерт, највеће фолк звезде на нашим просторима и шире, Светлане Цеце Ражнатовић, са почетком од 23 сата. Сви присутни ће уживати у Цециним највећим хитовима као што су: Лепотан, Иди док си млад, Кукавица, Маскарада и осталим познатим нумерама. Концерт је дар великог броја спонзора и донатора Града Бора.“ наводе у Установи ,,Центар за културу Града Бора“.

Испраћај старе и дочек нове године употпуниће поноћни ватромет, а у реализацији ове манифестације учествује велики број установа, јавних и јавно-комуналних предузећа Града Бора.

За дочек српске Нове године у хали Спортског центра Боране ће забављати Мирослав Илић у пратњи оркестра Мише Мијатовића. Овај концерт је под покровитељством града и спонзорством извођача концерта, компаније Ракита експлорејшн д.о.о. Бор. Наступ Мирослава Илића заказан за 13.01.2019.године почеће у 22 сата, а организатор концерта је установа ,,Центар за културу Града Бора“ у суорганизацији са установом „Спортски центар Бор“, уз учешће великог броја установа, јавних и јавно-комуналних предузећа града Бора.