Непокретна имовина акционарског друштва “Исхрана” Бор – у стечају продата је 27. јануара на јавној лицитацији за 95 милиона динара.

Објекти некадашње “Исхране” у Бору – троспратна зграда укупне корисне површине од 2.237 квадратних метара у којој се налазио “Експрес ресторан“, кухиња за летњу башту, летњи шанк и портирница продате су конзорцијуму кога на основу уговора о Конзорцијуму чине: Дејан Радовановић, Вукоје Радовановић и Илија Владић из Бора, објавила је Агенција за лиценцирање стечајних управника.

Фото: Бор030.нет

„Морам да искажем задовољство што смо, уз наше огромно залагање и труд, успели да решимо ово скоро деценију старо питање и да овај објекат који је представљао ругло града напокон добије новог власника. Драго ми је да су, поред великог броја заинтересованих страна што показује и излицитирана цена од 95 милиона динара, управо наши суграђани, успешни предузетници, нови власници и сигуран сам да ће овом објекту бити враћен сјај какав заслужује да има.“, изјавио је овим поводом градоначелник Бора Александар Миликић.

Почетна цена за објекте у улици Моше Пијаде 70а износила је 30.846.519 динара.