Град Бор наставља са модернизацијом возног парка јавних предузећа. У ЈКП „Водовод“ стигао је камион кипер. Вредност ове инвестиције је 12 милиона динара а за набавку новог камиона новац је обезбеђен из сопствених средстава предузећа.

Пре десетак дана у ЈКП „Вододвод“ стигла је цистерна за пијаћу воду која ће уједно служити и за прање улица, док је крајем прошле године ово предузеће, из сопствених средстава, купило нову радну машину, два камиона носивости до 3,5 тона и два теренска возила.

Након 40 година у ово предузеће стигао је нови кипер. Камион ће нам умногоме олакшати рад јер ћемо брже и лакше обављати посао а грађанима ћемо пружати квалитетнију услугу. За куповину камиона предузеће је, из сопствених средстава, издвојило 12 милиона динара“, истакао је Горан Павић, директор ЈКП „Водовод“ Бор.

Пре десетак дана у ЈКП „Водовод“ стигла је нова цистерна за пијаћу воду за коју су средства обезбеђена из локалног буџета. Град Бор ће наставити и у будуће да инвестира у јавна предузећа како би им се олакшао рад и како би пружали што квалитетнију услугу грађанима“, истакао је Гојко Џаковић, члан Градског већа.

Ускоро ће у ово јавно предузеће стићи још једна цистерна за коју су средства обезбеђена из локалног буџета.