Након отклоњеног квара, затворени базени Установе Спортски центар „Бобана Момчиловић Величковић“, почели су са радом. Температура воде у великом базену је 24,5, док је у малом 27 степени.

Као и до сада, контролу воде врши Завод за јавно здравље „Тимок“ и према последњим анализама вода је бактериолошки исправна за купаче. Цена улазнице је 150 динара, док је цена месечне карте 2 300 динара.

Базени су отворени и за време трајања зимског распуста, у периоду од 11 до 19 часова а након тога базени су на располагању пливачким и ватерполо клубовима као и појединим школама. По завршетку зимског распуста, радно време базена радним данима биће од 15 до 19 часова и викендом од 11 до 19 сати. Купачима је на располагању и коришћење сауне. Цена карте је 150 динара„, напомиње Бојана Длбокић, диреторка Спортског центра.

Право на бесплатан улаз имају деца до седам година, одлични ђаци са просеком 5.0, најуспешнији спортисти – освајачи медаља на државном првенству, репрезентативци државе и освајачи медаље на републичком школском такмичењу. Такође, право на бесплатан улаз имају и особе са инвалидитетом.