Након што је Надзорни орган изласком на терен установио неправилности приликом реконструкције степеништа, извођачи радова добили су налог да степенице код главне Поште у центру града, сруше. Ово је прави пример како ће у будуће да функционишу сви радови на територији града.

„Наставља се са уређењем путне инфраструктуре на територији града Бора. У току су радови на уређењу стаза и степеништа широм града. У Месној Заједници „Младост“ у току је постављање бехатон плоча на пешачкој стази код Золошког врта. Борани ће ускоро добити један модерно уређен простор за уживање и рекреацију“, истакао је Игор Јанковић, члан Градског већа.

Поред тога, радови се изводе и у Месној заједници „Север“, у току је реконструкција степеништа код факултета и цркве. Такође, наставља се поплочавање бехатон коцкама доњих делова улица 1 мај, 7, јули и Јована Дучића“, додаје Јанковић.

До краја месеца, сви планирани радови на уређењу стаза и степеништа у граду, биће завршени.

У току наредне недеље кренуће се са асфалтирањем у сеоским месним заједницама а за ову намену из градског буџета издвојено је 100 милиона динара.