На одржаној 95. седници Градског већа усвојено је свих осам тачака колико их је и било на данашњем дневном реду.

Прва тачка и уједно најзначајнији предлог данашње седнице односио се на Одлуку о усвајању Плана капиталних инвестиција града Бора за 2021. годину која је финансијски усаглашена са ребалансом буџета, где капитални план износи 555 милиона динара и њиме су обухваћени пројекти везани за развој и унапређење локалне заједнице, укључујући изградњу инфраструктурних објеката, система водовода и канализације, путне мреже, као и унапређење топлификације и увођење системског грејања у граду.

Чланови Градског већа једногласно су подржали предлоге Решења о престанку мандата Милутина Симића на месту директора Јавног комуналног предузећа „Топлана“ Бор, и именовању новог вршиоца те дужности Драгана Величковића.

Такође, усвојен је и предлог Решења о разрешењу Бојане Длбокић Дубочанин на месту директора Установе Спортски центар „Бобана Величковић Момчиловић“, на чијем месту је именован Ненад Петровић за вршиоца дужности ове спортске установе.

Између осталог, усвојен и предлог Закључка о усвајању Извештаја о реализацији планираних активности Савета за безбедност саобраћаја на територији града Бора за 2020. годину, где је реализована израда Студије „Анализа паркирања у централној зони града“, за коју је из средстава Савета планирано 2 милиона, а утрошено 300 хиљада динара мање.