Током ноћи, у граду и селима на територији града Бора пала је нова количина снега. Механизација ЈКП „3. октобар“ је на терену и сви путни правци су проходни. На располагању су 24 возила.

Није нас изненадио снег и није нас изненадила зима. ЈКП „3. Октобар“ стално показује да уз добру организацију и уз помоћ града може да функционише у интересу грађана. Свакодневно и током ноћи су на терену. Имају довољно механизације, агрегата и сигуран сам да ћемо ову зиму превазићи и да ће наше предузеће одговорити свим задацима“, истакао је Миливоје Јаношевић, заменик градоначелника града Бора.

„Радници ЈКП „3. октобар“ током ноћи излазили су два пута на терен, посипали су како градске тако и сеоске путеве, сољу и агрегатом. Сви путни правци су проходни, није пала велика количина снега али смо били приправни и нисмо дозволили да дође до стварања леда на путевима“, истиче Радмило Гушевац, в.д. директора ЈКП „3. октобоар“.

Гушевац додаје, да је за ову зимску сезону спремно укупно 24 возила, од тога осам комбинованих радних машина, шест утоваривача и десет камиона од којих су четири намењена за град и шест за сеоске путеве.