Градоначелник Бора, Александар Миликић, у новогодишњој ноћи посетио је дежурне службе ЈКП „Топлана“, Полицијске управе у Бору, као службу Хитне помоћи у борском Дому здравља и службу за пријем и збрињавање ургентних стања Опште градске болнице

Током обиласка дежурних служби, градоначелник Миликић је информисан да ноћ протиче у најбољем реду и да су интервенције у очекиваним оквирима.

„Одмах након поноћи обишао сам све дежурне службе у граду и уверио се да у новогодишњој ноћи није било никаквих проблема нити хитних интервенција и информисан сам да је ноћ протекла у најбољем реду. Радници Хитне службе, Полицијске управе, Опште градске болнице и Топлане одрадили су сјајан посао у току ноћи, ангажован је довољан број људи, а сви су били у приправности, као и увек. Захвалио бих се радницима свих ових служби које су биле на радном задатку и у новогодишњој ноћи и желим им да имају што мање посла у 2020. години.“, рекао је након обиласка дежурних служби градоначелник Бора, Александар Миликић.

Градоначелник је честитао свим Боранима, као и запосленима надлежних дежурних служби новогодишње и божићне празнике и захвалио на бризи коју исказују током целе године.