Након двогодишње паузе услед корона вируса, са својим сарадницима и директорима јавно комуналних предузећа, градоначелник Бора Александар Миликић је одржао је пријем грађана.

Теме за разговор биле су разноврсне, напомиње Миликић, и додаје да ће се потрудити да изађе у сусрет сваком суграђанину за оно што је у његовој надлежности, дати савет или упутити на неку од надлежних установа како би заједно дошли до решења.

„Главне теме на данашњем „Пријему грађана“ биле су разноврсне, од електроснабдевања и проблеми са електроснабдевањем до комуналних питања и уређење комуналних површина. То су проблеми које ми решавамо кроз систем „Пријави проблем“ који је јако битан за град Бор и рад јавних предузећа. Пријеми грађана су место где се може чути сваки појединац, његов проблем и како приступити решењу. У будуће ћемо наставити са овом праксом“, истакао је градоначелник Бора Александар Миликић.

Миликић додаје, да ће се у наредном периоду наставити са радом по селима, састанцима по сеоским месним заједницама са циљним групама приступаће се више и интезивније него што се радило у предходне четири године јер је циљ да се села, по начину живота, што више приближе граду.

Из Кабинета градоначелника позвали су грађане да се, уколико имају потребе, пријављују за овај вид разговора са представницима градске власти и јавних предузећа. То могу учинити сваког радног дана у згради Градске управе. Пријем грађана биће организован сваке суботе.