Добра сарадња између Града Бора, компаније Зијин Мајнинг и Удружења родитеља  „Бебиронче“, резултирала је бројним донацијама за предшколске установе на територији града Бора.

Овог пута, компанија „Зијин Мајнинг“ донирала је Предшколској установи „Дечија Радост“ ормариће за креветиће и постељину. Донирано је 38 ормара, који су распоређени у свим учионицама.

Искрено се трудимо да сва деца у Бору, међу којима је и више од 1.200 малишана који похађају Предшколску установу за децу „Бамби”, буду увек срећна и весела, као и да услови њиховог боравка у школама и у вртићима буду што бољи, а период њиховог одрастања што квалитетнији и лепши. Циљ наше компаније је да омогућимо бољи стандард и услове живота свим Боранима, из тог разлога посебну пажњу поклањамо родитељима и деци јер породица је темељ друштва”, истакао је Џоу Бин.

Град Бор и локална самоуправа много воде рачуна о нашим најмлађим становницима, а Србија Зиђин Мајнинг, као друштвено одговорна компанија много помаже свим нашим установама, посебно најмлађима и, у име града Бора, изражавам захвалност на свој подршци коју пружају свим нашим суграђанима. Да воде бригу о најмлађима су показали и на почетку школске године када су донирали ранчеве, уџбенике и све што је потребно. Захваљујем се и Удружењу родитеља „Бебиронче” за помоћ најмлађима”, казао је Вукоман Вранић, помоћник градоначелника Бора.

Вредност донације је око милион динара.