Предивна слика, пуна младости и талента. У Градској кући ученицима генерације данас су додељени лаптоп рачунари, књиге али и новчане награде. Ови млади људи представљају будућност нашег града а њихов труд и залагање кроз школовање свакако треба наградити. Нека они својим примером мотивишу своје вршњаке да буду још успешнији.

За изузетне резултате као ученици генерације награђени су Неда Илић (ОШ „3. октобар“), Петар Ракић (ОШ „Бранко Радичевић“), Милица Китановић (ОШ „Душан Радовић“), Саша Костандиновић (ОШ „Ђура Јакшић)“, Кристина Аврамовић (ОШ „Петар Радовановић“), Јован Шербула (ОШ „Свети Сава“), Сара Добромировић (ОШ „Станоје Миљковић“), Јана Рајић (ОШ „Станоје Миљковић“), Давид Лападатовић (Гимназија „Бора Станковић“), Петра Јовановић (Машинско-електротехничка школа), Сара Вујиновић (Економско-трговинска школа) и Анастасија Марковић (Техничка школа).

Награђени су изразили захвалност на овој подршци, истичући како ће им лаптоп рачунари бити од великог значаја у даљем образовању.

Градоначелник Александар Миликић истакао је важност улагања у младе таленте.

Ови ученици су будућност овог града и у њих морамо улагати и помоћи им да унапреде своје знање и вештине“, казао је Миликић и додао да је Бор током ове године издвојио значајна средства из буџета за унапређење образовања у граду и околним селима, фокусирајући се на уређење објеката, набавку опреме и уџбеника како би се обезбедили квалитетни услови за образовање младих генерација„, додао је Миликић.

Град Бор је током ове године издвојио значајна средства из буџета за унапређење образовања у граду и околним селима, фокусирајући се на уређење објеката, набавку опреме и уџбеника како би се обезбедили квалитетни услови за образовање младих генерација.