У данима новогодишњих и божићних празника празника, градоначелник Бора Александар Миликић посетио је данас Одељење педијатрије Опште болнице у Бору. Овом приликом нашим најмлађим суграђанима, пацијентима болнице, уручио је новогодишње поклоне, уз жељу за брз и успешан опоравак.

„Данашњи дан искористио сам да обиђем наше најмлађе суграђане који бораве на дечјем одељењу борске болнице. На овај начин, желео сам да урадим нешто конкретно за малишане, да њима и њиховим родитељима пружим подршку и барем мало олакшам време проведено у болници за божићне празнике. Верујем да ће овој дивној деци пакетићи измамити осмех. Свој дечици желим брзо оздрављење и да својим домовима оду што пре.“, рекао је овом приликом градоначелник Бора.

Град Бор води одговорну популациону политику, преко стимулација и мера родитељства, док је брига о грађанима и популационој политици коју води Влада Републике Србије нешто на чему град озбиљно ради.  У 2019. години родило се више беба него у претходним годинама, а ће Град наставити да води рачуна о деци и њиховом развоју и будућности, поручио је градоначелник.