Нови фантастичан резултат чланова Кик бокс клуба „Бор“. Након шест освојених медаља на Првенству Србије одржаном у Спортском центру „Бобана Момчиловић Величковић“, сјајан наступ Борана и на Светском купу у Будимпешти. Четири освојене медаље, учинак је кик боксера Синише Владимировића, којима су припала по два златна и два сребрна одличја у једном од најважнијих репрезентативних такмичења.

Још једном ови млади спортисти показали су да се трудом и залагањем могу постићи сјајни резултати. Град Бор има врхунске спортисте и то је слика која треба да обиђе свет. Због жеље да буду најбољи чине овај град поносним, истакнуто је на пријему у Градској управи.

Остварени резултати чланова Кик бокс клуба „Бор“ на такмичењима, су показатељ да средства која улажемо у спорт су утрошена на прави начин. У преговорима смо са тренером Синишом Владимировићем  да у будуће град Бор буде традиционално домаћин Државног првенства у кик боксу јер смо се на недавно одржаном првенству показали као добри домаћини“, истакао је Марко Николић, члан Градског већа.

На пријему, утиске са такмичења поделио је млади кик боксер Бобан Николић који се из Будимпеште вратио са златном медаљом.

У финалу сам за противника имао такмичара из Пољске и из тог меча сам изашао као победник са освојеном златном медаљом. Такмичари нашег клуба освојили су две златне и две сребрне медаље, што је за један мали клуб, као што је наш, одличан резултат“, истакао је Николић.

Наредни изазов за српске кик боксере је Балканско првенство, које је на програму у Краљеву од 17. до 19. јуна, затим у септембру Државно првенство и оно за шта се ови врхунски спортисти највише припремају је Европско првенство за сениоре, Светско првенство за јуниоре и кадете које ће бити одржано у новембру месецу.