Просторије будућег Дома омладине, некадашња зграда Туристичког савеза, отпочеће са адаптацијом након што је председник општине Бор Александар Миликић обишао просторије са представницима свих стручних служби и удружења младих. Приликом обиласка председник Миликић је кроз разговор са координатором Канцеларије за младе и представницима удружења младих изразио задовољство због добре сарадње и омладинске иницијативе за покретање будућег Дома омладине.
„Битно је да ћемо овај простор преуредити, преузети све обавезе на себе и дати га на коришћење Канцеларији за младе, која ће га касније уговором предати омладини и другим удружењима. Срећан сам што су млади у своје руке преузели своју будућност, да показују енергију и вољу и терају све нас, који смо одговорни у овом граду, да радимо у њихову корист.“ истакао је председник Миликић.
„Млади су простор очистили како би га припремили за што бржу адаптацију, и ако се сви заједно укључимо, уз председника који подржава младе, верујемо да ће се адаптација завршити у најкраћем року.“ нагласио је Срећко Здравковић, координатор Канцеларије за младе и представник иницијативе „Млади у центру“.