U okviru komponenete vidljivost i promocija projekta „Unapređenje poslovne klime u Republici Srbiji”, čiji je, među deset lokalnih samouprava, učesnik i Grad Bor, predstavnici grada prisustvovali su onlajn radionici pod nazivom “Produkcija videa” koju je predvodila Marija Brander (Maria Brander), ekspert iz oblasti Strateških komunikacija. Ona je, ispred švedske agencije za kartografiju, katastar i registraciju zemljišta – “Lantmäteriet”, iznela svoje iskustvo u produkciji filmova, a sve sa ciljem jačanja kapaciteta lokalnih samouprava u domenu promotivnih aktivnosti.

Sadržaj radionice odnosio se na koji način treba započeti produkciju videa, koje metode koristiti i na koji način urediti i objaviti video.

Grad Bor je, zajedno sa još deset gradova i opština iz Srbije, učesnik ovog projekta koji ima za cilj stvaranje uslova za poboljšan lokalni ekonomski razvoj kroz povećanje vidljivosti industrijskih zona u Srbiji za potrebe potencijalnih investitora. Projekat se sprovodi uz podršku Kraljevine Švedske.

English EN Serbian SR
Promeni veličinu fonta
Kontrast