Još jedan primer solidarnosti i društvene odgovornosti pokazala je i kompanija Feromont doo iz Stare Pazove. Zahvaljujući prijateljima iz ove kompanije, grad Bor je danas dobio donaciju u vidu 5.000 zaštitnih maski i isto toliko pari rukavica koje će biti upućene ka onima kojima je to u ovom trenutku zaista neophodno.

“Naša kompanija već više od 30 godina, od samog osnivanja preduzeća, učestvuje u humanitarnim aktivnostima i cilj nam je da pomognemo građanima Srbije u ovom teškom trenutku. Nadamo se da ćemo našim gestom doprineti tome da se virus više ne širi.” rekao je Filip Terzić, suvlasnik kompanije Feromont doo.

Prema rečima gradonačelnika Bora Aleksandra Milikića, ove donacije su prava potvrda da grad Bor ima mnogo prijatelja u Srbiji, ali i van granica naše zemlje.

“Zahvalni smo svim kompanijama koje su u ovoj situaciji pokazale humanost i pomogle da naš grad i svi građani lakše prevaziđu situaciju koja nas je zadesila. Kao što smo i obećali, mi ćemo se potruditi da, na punktovima koje smo postavili u gradu i preko poverenika civilne zaštite u selima, do svakog našeg sugrađanina stigne maska koja je obezbeđena iz budžeta grada ili nekom od donacija. Zaštitna oprema u borbi protiv virusa je značajna pomoć za sve nas i drago mi je da su mnoge kompanije to prepoznale i pridružile se zajedničkoj brizi o građanima Bora.”, istakao je ovim povodom Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

English EN Serbian SR
Promeni veličinu fonta
Kontrast