Na današnjoj 6. sednici članovi Opštinskog veća usvojili su 34 predloga odluka. Na sednici Skupštine opštine, između ostalog, naći će se odluka o završnom računu za 2017. godinu, kao i predlog rebalansa budžeta za 2018. godinu. 
Najviše novca je opredeljeno za izradu projekata za uređenje škola,bolnice,vodovoda,evropskog vrtića,zatim zaostala potraživanja za asfaltiranje u prošloj godini,kao i subvencije Toplani i Vodovodu.” rekao je predsednik opštine Aleksandar Milikić.
Na dnevnom redu sednice Skupštine naći će se i predlozi za novog v.d. direktora JP za stambene usluge, za koga je, nakon što je Lidija Načić podnela ostavku, predložen Vladimir Stanković, kao i predlog direktora Ustanove Sportski centar Bor, za koga je,nakon sprovedenog konkursa, predložena dosadašnji v.d. direktora Bojana Dlbokić Dubočanin. Takođe, predloženo je imenovanje Bose Janaćković za opštinskog pravobranioca, a Bojane Buđelan za njenog zamenika. Pred odobornicima će se naći i izveštaji o radu ustanova, predlozi izmena i dopuna poslovanja Toplane,Vodovoda i Zoološkog vrta, Lokalni akcioni plan za mlade, kao i program mera podrške poljoprivredi.

 

 

 

English EN Serbian SR
Promeni veličinu fonta
Kontrast