Prijem građana ovog puta umesto u subotu, održan je danas, kako bi se građanima koji su se prethodno prijavili za razgovor omogućilo da nesmetano obave sutrašnje aktivnosti povodom Zadušnica.

I danas se gradonačelnik grada Aleksandar Milikić sa svojim saradnicima i direktorima javno komunalnih preduzeća bavio pitanjima iz oblasti komunalnog uređenja, zapošljavanja i socijalne pomoći i trudili se da na sva pitanja odmah daju odgovor i reše ih u skladu sa ingerencijama grada.

“Moram da istaknem i to da je u planu da se put Bor 2 – Banjsko polje, finasniran sredstvima iz gradskog budžeta, kao i uz pomoć Republike Srbije, završi do kraja naredne godine, o čemu je bilo reči tokom današnjeg razgovora sa našim sugrađanima. Sve što radimo želimo da bude sigurno, stabilno i kvalitetno, jer ćemo tako ostaviti našoj deci i generacijama koje dolaze.”, rekao je nakon prijema gradonačelnik Milikić.

Milikić je dodao i da je grad i ove godine odvojio sredstva za samozapošljavanje, zapošljavanje, javne radove i stručnu praksu, za sve starosne kategorije, od onih koji tek ulaze u preduzetničke vode, preko onih koji treba da nauče više o poslu kojim se bave do onih kojima je potrebno nekoliko meseci do penzije i da sve neophodne informacije građani mogu dobiti putem Nacionalne službe za zapošljavanje.

English EN Serbian SR
Promeni veličinu fonta
Kontrast