Корона пресек за 19. април

Данашњи подаци Завода за јавно здравље „Тимок“ у Зајечару показују да се у Бору од вируса корона опоравило 11 особа, а од последњих информација регистровано је и 11 нових случајева, па је тако 312 укупан број активних случајева вирусне инфекције на територији града.

На ковид одељењима Опште болнице у Бору хоспитализовано је 49 болесника, од којих је 47 позитивно на вирус.

У току јучерашњег дана у ковид амбуланту “Рудар” на први преглед јавио се 21 пацијент са потенцијалним симптомима вируса, забележено је 11 контролних прегледа, док је на пријемним болничким одељењима обављено 39 прегледа.

Нема резултата на чекању.

Корона пресек за 18. април

Од последњих информација, а према подацима Завода за јавно здравље „Тимок“ у Зајечару, у Бору се од вируса корона опоравило 16 особа, а забележено је и 14 нових случајева, те је тако 312 укупан број активних случајева вирусне инфекције на територији града

На ковид одељењима Опште болнице у Бору хоспитализована су 44 болесника, од којих су 42 позитивна на вирус.

У ковид амбуланту “Рудар” се, у току јучерашњег дана,на први преглед јавило се 27 пацијената са потенцијалним симптомима вируса, забележено је 16 контролних прегледа, док је на пријемним болничким одељењима обављено 40 прегледа.

Нема резултата на чекању.

Корона пресек за 17. април

Данашњи подаци Завода за јавно здравље „Тимок“ у Зајечару показују да се у Бору опоравило 30 особа, а од последњих информација регистрована су и 24 нова случаја вируса корона, па је тако 314 укупан број активних случајева вирусне инфекције на територији града.

На ковид одељењима Опште болнице у Бору хоспитализовано је 45 болесника, од којих су 42 позитивна на вирус.

У току јучерашњег дана у ковид амбуланту “Рудар” на први преглед јавио се 31 пацијент са потенцијалним симптомима вируса, забележено је 30 контролних прегледа, док је на пријемним болничким одељењима обављено 58 прегледа.

Нема резултата на чекању.

Корона пресек за 16. април

Према подацима Завода за јавно здравље „Тимок“ у Зајечару, у Бору се опоравила 21 особа, а од последњих информација регистровано је и 26 нових случајева вируса корона, па је тако 320 укупан број активних случајева вирусне инфекције на територији града.

На ковид одељењима Опште болнице у Бору хоспитализована су 42 болесника, од којих је 37 позитивно на вирус.

У току јучерашњег дана у ковид амбуланту “Рудар” на први преглед јавио се 31 пацијент са потенцијалним симптомима вируса, забележена су 24 контролна прегледа, док је на пријемним болничким одељењима обављено 49 прегледа.

Нема резултата на чекању.

Корона пресек за 15. април

Од последњих информација, а према подацима Завода за јавно здравље „Тимок“ у Зајечару, у Бору се од вируса корона опоравило 20 особа, а забележено је и 28 нових случајева, те је тако 315 укупан број активних случајева вирусне инфекције на територији града.

На ковид одељењима Опште болнице у Бору хоспитализовано је 46 болесника, од којих су 43 позитивна на вирус.

У ковид амбуланту “Рудар” се, у току јучерашњег дана,на први преглед јавило се 25 пацијената са потенцијалним симптомима вируса, забележено је 20 контролних прегледа, док је на пријемним болничким одељењима обављено 40 прегледа.

English EN Serbian SR
Промени величину фонта
Контраст