Корона инфо 30. јул

Од последњих информација су се, према подацима Завода за јавно здравље „Тимок“ у Зајечару, од вируса корона у Бору опоравиле три особe, а регистрован је и један нови случај, те је тако пет укупан број активних случајева вирусне инфекције на територији града.

На грудном одељењу Опште болнице у Бору нема хоспитализованих болесника.

Kорона инфо 29. јул

Од последњих информација су, према подацима Завода за јавно здравље „Тимок“ у Зајечару, у Бору регистрована два нова случаја вируса корона, те је тако седам укупан број активних случајева вирусне инфекције на територији града.

У ковид амбуланти „Рудар“ је од последњих информација забележено 15 првих прегледа пацијената са потенцијалним симптомима вируса, док је обављен један контролни преглед.

Корона инфо 16. јул

Од последњих информација су се, према подацима Завода за јавно здравље „Тимок“ у Зајечару, од вируса корона у Бору опоравиле три особе, а регистрована су и четири нова случаја, те је тако шест укупан број активних случајева вирусне инфекције на територији града.

На грудном одељењу Опште болнице у Бору нема хоспитализованих болесника.

Корона инфо 10. јул

Од последњих информација се, према подацима Завода за јавно здравље „Тимок“ у Зајечару, од вируса корона у Бору опоравило 27 особа, а није регистрован ниједан нови случај вируса, те је тако пет укупан број активних случајева вирусне инфекције на територији града.

На грудном одељењу Опште болнице у Бору нема хоспитализованих болесника.

Kорона инфо 2. јул

Од последњих информација се, према подацима Завода за јавно здравље „Тимок“ у Зајечару, од вируса корона у Бору опоравило 19 особа, а забележена су и два нова случаја, те је тако 32 укупан број активних случајева вирусне инфекције на територији града.

На грудном одељењу Опште болнице у Бору хоспитализована су четири болесника, од којих су два позитивна на вирус.

Имунизација се у Бору одвија према утврђеном распореду, те се грађани могу вакцинисати сваког дана у времену од 08 до 19 часова у Дому здравља и Клубу за стара лица, док се вакцинација по селима врши у времену рада амбуланти.