Grad Bor će ovog meseca biti domaćin Regionalnog takmičenja “Sportske igre mladih” za istočni region koje, uz podršku Vlade RS, Ministarstva omladine i sporta i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, organizuje Savez za školski sport Srbije.

Takmičenja će biti organizovana u šest sportova, a ista će biti održana 15. i 16. juna u sali Sportskog centra “Bobana Momčilović Veličković” u Boru, kao i u sali Mašinsko- elektrotehničke škole.

Prijave ekipa i zainteresovanih učesnika traju do 8.juna putem sajta Saveza za školski sport Srbije, kao i popunjavanjem ovih obrazaca koji je potrebno poslati na mejl adresu Saveza za školski sport grada Bora skolskisportbor@gmail.com.

Propozicije takmičenja, kao i dodatne informacije o samom takmičenju mogu se naći na sajtu Saveza za školski sport Srbije.

U Boru će biti održana takmičenja u muškoj odbojci, rukometu, tenisu, šahu i stonom tenisu, dok će takmičenje u odbojci na pesku biti organizovano u Velikom Gradištu.

Učesnici u svim sportovima su deca uzrasta 2006. i mlađi , dok u takmičenjima u stonom tenisu mogu učestvovati i deca uzrasta  2009. i mlađi, kao i 2010. i mlađi od tog uzrasta u takmičenju u šahu.

Pobednici regionalnih takmičenja plasiraće se na državno prvenstvo, a najuspešnije ekipe sa državnog na završnu manifestaciju u Splitu.

 

English EN Serbian SR
Promeni veličinu fonta
Kontrast