Na danas održanoj sednici Gradskog veća, 46. po redu, našlo se šesnaest tačaka dnevnog reda.

Članovi Gradskog veća doneli su predlog da se na narednoj sednici Skupštine Grada donesu Programi poslovanja javnih i javno komunalnih preduzeća za 2020. godinu. Predlozi o Rešenju o davanju saglasnosti na Program poslovanja tiču se javnog komunalnog preduzeća “Toplana”, javnog komunalnog preduzeća “Vodovod”, javnog komunalnog preduzeća za stambene usluge “Bor”, javnog preduzeća “Bogovina”, javnog preduzeća “Zoološki vrt” i Društva sa ograničenom odgovornošću “Biznis inkubator centar”.

 

Na dnevnom redu današnje sednice razmatran je predlog Odluke o određivanju subjekata od posebnog značaja za zaštitu i spasavanje na teritoriji Grada Bora.

Na današnjoj sednici usvojen je predlog Zaključka o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu Odluke o izradi izmena i dopuna prostornog plana opštine Bor, kao i predlog Zaključka o sprovođenju javne rasprave o Nacrtu Odluke o izradi plana detaljne regulacijepodručja vetroelektrane “Crni vrh” na teritoriji Grada Bora. Predlozi će biti na javnoj raspravi od 23. januara do 6. februara.

 

English EN Serbian SR
Promeni veličinu fonta
Kontrast