Međunarodni humanitarni vaterpolo turnir Bor 2016, na kome učestvuju reprezentacije Brazila, Španije, Japana, Italije, Francuske, Grčke, Crne Gore i Srbije, održaće se od 14. do 17. jula na otvorenom bazenu ustanove Sportski centar “Bor”.

Na konferenciji za medije održanoj u hotelu “Jezero”, rečeno je da će ulaznice za turnir biti u prodaji od 7. jula u Turističkoj agenciji “Aster” u Boru. Cena ulaznice je 300 dinara za tribine i 500 dinara za VIP tribinu u regularne dane, a za finalne utakmice cena karte je 400 dinara za tribine i 600 dinara za VIP deo. Prihod od prodaje karata namenjen je kupovini aparata za Dečiju kliniku u Tiršovoj u Beogradu.

Predsednik Organizacionog odbora turnira Blagoje Spaskovski, izrazio je zadovoljstvo što su domaćini jednog ovako velikog turnira opština Bor, USC “Bor” i hotel “Jezero”, koji će ugostiti vaterpoliste osam reprezentacija.

Direktor Vaterpolo saveza Srbije Darko Udovičić je, u svoje i ime VSS-a, iskazao zadovoljstvo što će reprezentacija Srbije gostovati u Boru i pokazati se u najboljem svetlu.

“Igrači i selektor Savić oduševljeni su Sportskim centrom i svime što se za njih radi, da se takmičenje sprovede na najvišem nivou. Skoro nisam video lepši hotel i na lepšem mestu”, rekao je Udovičić.

Predsednik opštine Bor Živorad Petrović, zahvalio se Vaterpolo savezu Srbije, koji je omogućio da se jedan ovako grandiozni turnir održi u Boru i naglasio da ovo nije samo sportska manifestacija, već i promocija Bora i celog regiona.

English EN Serbian SR
Promeni veličinu fonta
Kontrast