Најновије вести

Радови на вртићу “Црвенкапа”: Највећи део буџета за 2020. годину уложен у уређење школских објеката

И у 2020. години Град Бор наставио је са активностима на уређењу објеката предшколског васпитања. Захваљујући Влади РС и Кабинету министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику, Град Бор је обезбедио учешће у пројекту "Програм подршке за спровођење мера популационе политике" који обухвата реконструкцију крова и ограде и уређење фасаде на предшколској установи "Црвенкапа", док је прошле године завршена столарија на самом објекту.

"Град Бор суфинансира овај пројекат, а у наредном периоду радићемо на томе да сви вртићи добију ограде, видео надзор и капије како бисмо побољшали безбедност наших најмлађих суграђана. Наш је задатак да из године у годину подижемо квалитет образовања деце у основним и средњим школама, као и да најмлађима обезбедимо што боље услове у предшколским објектима у којима бораве пре самог поласка у школу.", рекао је градоначелник Бора Александар Миликић приликом обиласка радова на уређењу вртића.

Он је нагласио да је Бор један од градова на територији источне Србије, а можда и шире, који је претходних година највише пара из буџета уложио у уређење школских објеката.

(више…)

Промени величину фонта
Контраст