I ove godine, Grad Bor odaje priznanje najboljim đacima za postignute rezultate u školskoj 2019/2020. godini.

Na tri bilborda u gradu mogu se videti fotografije 12 najboljih učenika i đaka generacije osnovnih i srednjih škola u Boru. Bilbodi su postavljeni na tri najfrekventnije lokacije, a na ovaj način, kaže prvi čovek grada, Bor veliča prave vrednosti i pokazuje da je ponosan na uspehe ovih đaka.

“Ovi đaci su ponos i nada našeg grada, a do tog uspeha došli su zahvaljujući velikom trudu, naporu i odricanju. Na ovaj način želimo da podržimo mlade koji u prvi plan stavljaju prave vrednosti i time ohrabrimo naredne generacije da postignu što bolje rezultate tokom školovanja, a u znak zahvalnosti za postignut uspeh, grad će tradicionalno i nagraditi najuspešnije đake na svečanosti povodom Dana grada.”, rekao je gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić.

Inače, ovo je prvi put da škola za specijalno obrazovanje “Vidovdan” u Boru ima đaka generacije, a Tehnička škola takođe ima najboljeg učenika koji nije želeo da se njegova slika nađe na bilbordu.

Grad će i ubuduće nastaviti da nagrađuje najbolje učenike, kao i da ulaže u obrazovanje, a ovo treba da bude podstrek drugim učenicima da se trud uvek isplati.

English EN Serbian SR
Promeni veličinu fonta
Kontrast