Predsednik opštine Bor, Živorad Petrović, posetio JKP “Toplana” Bor, izrazivši nezadovoljstvo zbog brojnih problema sa kojima se ovo preduzeće suočava od početka grejne sezone. Najveći problemi su kvarovi na tolifikacionoj mreži, kašnjenje priključenja podstanica, velika dugovanja građana ali i posledice subjektivnih propusta.

Prilikom posete i obilaska JKP “Toplana” Bor, predsednik opštine Bor, Živorad Petrović, rekao je:

” Grejna sezona u Boru nije dobro počela. Nedopustivo je da se podstanice završavaju u sezoni, a tople probe pred sam početak. Nakon sastanka sa rukovodstvom mislim da će sada biti bolje. Stalno sam upozoravao da ako se pripreme ne završe na vreme, moraće u sezoni. To se upravo i dogodilo. Neću da dozvolim poskupljenje grejanja jer građanima moramo da obezbedimo najpre tople stanove.”

Predsednik opštine Bor, Živorad Petrović, odredio je rok od nedelju dana za stabilizaciju grejanja u svim delovima grada jer kako je istakao krivica nije u direktoru Toplane, Darku Milićeviću, već u onima koji u ovom preduzeću rade više od trideset godina i svoj posao dobro znaju, ovoga puta zakazali.

” Direktor Toplane je iskusan i zna svoj posao, ali oni koji rade trideset godina su zakazali. Oni znaju svoj posao i da tople probe moraju da se odrade krajem septembra. Očigledno to nije urađeno i dao sam im zadnju opomenu. Oni koji ne shvate ozbiljno situaciju, moraće da dobiju otkaze” – rekao je Živorad Petrović.

English EN Serbian SR
Promeni veličinu fonta
Kontrast