U Opštini Bor upriličen je prijem delegacije Vaterpolo saveza Srbije, Milorada Krivokapića, Darka Udovičića i Milana Krstića.

Predsednik Vaterpolo saveza Milorad Krivokapić dodelio je zahvalnicu Vaterpolo saveza predsedniku opštine Bor Živoradu Petroviću i izrazio zadovoljstvo zbog uspešne organizacije Međunarodnog vaterpolo turnira “Bor 2016”.

“Izrazio bih veliku zahvalnost predsedniku opštine Bor Živoradu Petroviću što nas je primio danas, gde smo imali priliku da mu se zahvalimo za sve ono što je uradio za VSS, uzimajući na sebe organizaciju najvećeg vaterpolo turnira u 2016. godini. Zahvaljujemo gospodinu Živoradu Petroviću i gospodinu Blagoju Spaskovskom za sav trud, koji su uložili da se organizuje jedan ovakav turnir u Boru”, – naglasio je Krivokapić.

Predsednik opštine Bor Živorad Petrović iskazao je zahvalnost Vaterpolo savezu Srbije, jer je prepoznao da opština Bor može da organizuje ovako veliki turnir.

Nema bolje i veće reklame za opštinu Bor, veće promocije turističkih potencijala, posebno Borskog jezera i Brestovačke banje. Ovo je početak jedne uspešne saradnje”, – izjavio je Petrović.

English EN Serbian SR
Promeni veličinu fonta
Kontrast